Viata de parinte

Cum umplu eu bors

Inca decând am rămas însărcinată mi-am propus sa mananc mai sănătos.

  • Printre multe alte retete am învățat sa fac și bors ,care pana atunci îl cumpăram gata făcut.
  • Prima data mi-a dat o persoana  draga mie  hustele. Am pus o oala mare de apa la fiert ,(nu am măsurat nimic am făcut totul din ochi )în timp ce fierbea apa eu am amestecat hustele cu tarate de grâu și tarate de porumb sau pt cine nu are o poate înlocui cu malai,am mai pus și o crenguța de vișin și una de leuștean le-am amestecat cu apa rece cat sa le cuprindă și le-am lăsat vreo 15 minute. După ce a tras apa un clocot am pus-o peste toate ingredientele și am amestecat bine. Am acoperit vasul cu un capac sau un prosop si l-am pus langa o sursa de caldura (lângă soba). Am mai amestecat încă odată înainte de culcare și l-am lăsat pana a doua zi.Dimineața când am gustat nu mi-s-a părut destul de acru și am mai amestecat odata.
  •  In sfarsit ,după amiaza borsul se acrise exact pe gustul meu ,l-am strecurat și l-am pus în sticle apoi l-am dus în beci. Dacă nu aveți beci puteti sa îl puneți intr-un loc răcoros dar sa fie sticlele pline pana în capac ,altfel prind floare. În imagine aveți ingredientele,sper sa va iasă la fel de bun!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s