Viata de parinte

Inca nu ati folosit Vapour Rub?!

Aceasta cutiuta minune este perfecta pt sezonul rece in a-i ajuta pe pitcii nostri sa respire,aceasta este compusa din 4 „ingrediente” facand acest amestec genial,sunt convinsa ca nu o sa va mai despartiti de el.

Cimbrul este unul dintre ingredientele esentiale din unguentul Vapour Rub. Uleiul esenţial de cimbru este antibacterian şi antifungic cu spectru larg, decongestionant , stimulant pentru microcirculaţie, de mare ajutor şi pentru aparatul respirator.

Vapour Rub contine si eucalipt,acesta este recunoscut pentru  actiunea pozitiva asupra aparatului respirator.Este antimicrobian,expectorant si tonic.

Calitățile antiseptice, anti-inflamatoare și răcoritoare ale mentholului asigură copilului o respirație mai ușoară și o senzație de liniște.

Pentru a lega toata aceasta compozitie Vapour Rub a adaucat si parafina care creează o pelicula protectoare și hidratantă și asigură transferul uleiurilor pe pielea copilului.

Se poate aplica copilasilor peste 3 luni ,este un remediu foarte bun la raceala, in special pe perioada somnului asigura ca cel mic sa respire pe nas, aplicati putin Vapour Rub pe pieptul copilului sau pe un material textil pe care il lasati langa perna celui mic.

Atunci cand iti vezi copilul sanatos nu mai ai nevoie de nimic,Vapour Rub te ajuta sa respiri usurat!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s