Produse cosmetice, Viata de parinte

Tesori d’Oriente

Am primit de curând de la o persoana dragă un cadou, ceva ce mi-am dorit demult. Este un parfum tesori d’oriente, esența stării de bine și nu, nu o spune doar firma o spun și eu.

Acesta are o aromă de mosc alb care îți dă o stare de bine și nu numai.  Are și un recipient destul de practic nu se poate sparge, eu îl am în geantă mereu pentru  că având un copil totdeauna plec în graba de acasă și nu apuc să mă parfumez dar pe mașină până ajung la destinație scot rapid căpacelul și fără sa îl țin într-o anumită poziție sau mai știu eu ce îmi dau doua pufuri  și ne continuăm drumul.

Era să uit să vă spun de loțiunea aromatică care este super ușor  de aplicat,ptintr-un masaj usor. Îți lasă o piele fină și parfumată atât cât trebuie, fără sa deranjeze simțul celor din jur.

Este un set potrivit să îl oferiți cadou cuiva drag. Tesori d′Oriente are o gamă variată de produse pentru a mulțumi pe oricine. Împachetat împreună cu ceva dulce este cadoul ideal.

Eh… Așa cadouri tot să primești, uite așa mă mai răsfăț și eu. Acesta chiar este un îndemn la răsfaț. Mămici profitați de timpul liber si bucurați-vă de câteva momente ale voastre, bineînțeles dacă aveți ocazia.

2 gânduri despre „Tesori d’Oriente”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s