Am citit, Viata de parinte

Marea carte cu povesti de noapte buna-review

Bunaaa, Editura All, ne uimeste din nou. De data aceasta cu o carte, cu o mare carte de povesti de noapte buna. Prima carte de povesti a fetitei mele, traiesc aceleasi emotii ca si cum ar fi cartea mea, dar nu-i nimic mai cresc si eu inca odata cu ea.

Desii cartea este recomandata copiilor peste 3 ani, am vazut-o foarte curioasa pe pitica mea, care, de fiecare data cand o gaseste o rasfoieste cu mare interes, aratand stelutele frumos colorate de pe coperta.

Marea carte cu povesti de noapte bunaare 61 de povesti de noapte buna, numai bune pentru copilasii cuibariti la pieptul mamei. Cartea are un format 20,7 x 25 si un numar de 128 de pagini, frumos colorate te tenteaza sa le citesti rand pe rand. Fiecare poveste este frumos partajata pe cate doua pagini insotite de ilustrate care descriu scenele din poveste.

Pe copertile cartonate, rezistente, este desenat Pixi si prietenii sai sub cerul instelat, acest peisaj te introduce intr-o atmosfera calda si placuta in sanul familiei. Cei de la Galaxia Copiilor s-au intrecut pe ei insisi de data aceasta, cu povesti interesante si educative.

Dupa ce am reusit sa citesc toate cele 61 de povesti, mi-am dat seama ca am si cateva preferate. De exemplu mi-a placut foarte mult povestea „Supertati”, acesta fiind un soarece  cu trei soricei.

Cei mici s-au gandit sa ii faca tatalui lor o costumatie de erou, zis si facut, au cumparat ei cea mai larga bluza de pijama cu dungi, au desent un „T” si au daruit-o tatalui lor. Intr-o seara un arici se plimba pe la fereastra puilor de soarec, inspaimantati soriceii l-au strigat pe tatal lor, care, ambitionat de copilasi, si-a facut curaj si a infruntat”monstru”.

Toata lumea era fericita, iar tatal cel mai mandru pentru ca soriceii erau in siguranta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s