Viata de parinte

Ayurmed ne aminteste!

In ultimul timp din cauza stresului incepem sa uitam lucruri sau nu ne mai putem concentra, toate acestea se datoreaza sedentarismului si grijilor zilnice.
Eu personal aveam probleme de concentrare, imi fugea gandul in alte parti si pur si simplu nu ma puteam focusa pe ceea ce scriam, citeam sau invatam.
Nu demult m-am inscris la scoala auto si inca de la inceput m-am gandit ca ar fi potrivit sa gasesc niste suplimente care sa ma ajute.
Exact in acea perioada, am primit un email de la Brander in care imi scriau daca doresc sa particip la testarea unui produs naturist, ayurvedic pentru memorie.
Oh, da! Au venit la momentul cel mai potrivit. 🙂
Inca decand le-am primit am inceput administrarea a 1-2 comprimate de 2 ori pe zi. Pana atunci am citit cartea auto o data dar nu am retinut mare lucru pentru ca nu reuseam sa fiu atenta. Ei bine, dupa cateva zile decand iau comprimatele Memo on, am observat deja diferenta. Care diferenta?
 • In primul rand am observat cum pe zi ce trece, creste atentia si concentrarea a ceea ce fac.
 • Apoi cat de bine si complet retin informatiile.
 • Parca ma indeamna sa invat mereu fara sa obosesc.
 • Cel mai important, nu mai uit lucruri importante ca programarile sau zilele de nastere. 20170630_155831

Memo On este un stimulent natural al memoriei acesta are ca si ingrediente:

 • Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi) această plantă ajută la menţinerea concentrării, atentiei si capacitătii de întelegere.
 • Bacopa monnieri (Brahmi) susţine functiile cerebrale integrative si coordonarea fizică mentală.
 • Emblica officinalis (Amla) contine vitamina C care ajută sistemul imunitar, lupta împotriva infectiilor, menţine nervos, cardiovascular si sistemul nervos.
 • Ocimum sanctum (Busuioc indian) susţine functionarea organismului atunci când este suprasolicitat, este protector gastric. Uleiul din busuioc susţine eliminarea parazitilor intestinali.
 • Glycyrrhiza glabra (lemn dulce) are efect usor laxativ, conduce la îmbunătăţirea funcţiilor cognitive, a gândirii şi a memoriei.
 • Celastrus paniculatus (Jyotishmati) seminţele ajută la menţinerea echilibrului neurotransmitatorilor, cresc performantele cognitive, concentrarea şi memoria.
 • Yashad bhasm (Zinc) acesta reduce stresul şi are un rol important în menţinerea imunităţii, sănătăţii pielii, părului şi unghiilor. Scade glicemia şi previne diabetul.

MEMO_ON__41479_std

 

 Datorită complexităţii sale MEMO ON-MEMORIE DE ELEFANT ajută creierul să reţină informaţii şi să funcţioneze normal.
Suplimentul alimentar MEMO ON contine plante medicinale care ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine la nivelul creierului.
MEMO ON diminuează efectele oboselii mentale, epuizării nervoase, stresului, reda încrederea şi optimismul.
Susţine elevii şi studenţii în perioada examenelor. Este foarte bun pentru persoanele vârstnice deoarece ii ajută la menţinerea capacitătii psihice şi este util în terapia sistemului nervos.
Va puteti comanda orice produs naturist care nu are efecte secundare si nu creeaza dependenta, pentru aproape toate afectiunile, pe http://www.ayurmed.ro/ 🙂

1 gând despre „Ayurmed ne aminteste!”

 1. Nu știu de ce nu am putut să vă răspDa. Perfect adevărat. Vitaminele și remediile naturiste se adresează stării de sănătatea. Medicamentele au un alt regim, trebuie susținute de studii clinice, înregistrate la ANM. E un pic altceva și pentru că se adresează stării de boală. Așadar e important cui vrem să ne adresăm… und direct mesajului tău. Aici este răspunsul meu legat de viteza de instalare a efectelor :

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s