Produse cosmetice, Viata de parinte

Green Lab, ne rasfata :)

Buna dragelor!

Iata ca am venit in fata voastra cu review-ul despre produsele de la Green-Lab.

Inainte de toate, vreau sa va spun ca aceasta firma, a aparut pe piata pentru pretentioase ca mine. Cine ma cunoaste, stie,  pana ma hotarasc asupra unui produs, il analizez pe toate partile.

In ultima vreme caut doar produse fabricate in Romania. Iar produsele despre care va vorbesc astazi, au stampila „Fabricat in Romania”, plus ca sunt de cea mai inalta calitate.

O sa spuneti „da, sigur, reclama sufletul comertului”… Ei bine, in cazul meu, aveau deja o bila alba, fiind produse romanesti. Fiecare produs Green Lab Cosmetics  este rezultatul studiilor si cercetarilor in directia gasirii de solutii optime la problemele si necesitatile concrete ale consumatorului modern.

Dupa ce am intrat pe site-ul lor www.green-lab.ro, am vazut ca acestia folosesc doar ingrediente naturale, care, imbinate cu cele mai noi  tehnologii din industria cosmetica, au reusit sa fabrice cele 3 produse de baza, ceea ce le-a mai adus o bila alba. 🙂

18121792_1142825005822700_7859761279020094937_o

Nu am stat mult pe ganduri si am comandat! Au venit imediat, parca stiau ca am nevoie de ele, 😉 mai ales cu vremea asta, ba soare, ba vant, ba ploaie…chiar si ninsoare, tenul meu chiar avea nevoie de o ingrijire speciala.

Au ajuns! Erau frumos si in siguranta impachetate. Am deschis imediat pachetul si am gasit cele 3 produse:

  1. Lapte demachiant, cu ulei din samburi de struguri.
  2. Crema de zi, hidratanta si revitalizanta.
  3. Crema de noapte, intens nutritiva si revitalizanta.

pizap (1)Mi-am testat rabdarea … si abea seara inainte de culcare am inceput demachierea cu laptele demachiant. Imediat am putut observa usurinta cu care imi curata machiajul, chiar si cel rezistent la apa, dar si impuritatile.

 

Am inspirat adanc dupa ce am terminat procesul de curatare a machiajului…mmm, dar ce se simte?! un miros discret, dar placut, o fi de la fata mea?! Dupa ce am mirosit laptele demachiant, mi-am dat seama ca el era „vinovat” de parfumul imbietor.

Rasfatul s-a incheiat cu crema de noapte, care da o senzatie de racorire, cu acelasi parfum neconfundabil. Eram foarte multumita de aspectul catifelat, si de hidratarea oferita de aceasta crema.

In sfarsit, s-a facut dimineata. Aceeasi piele fina cu care am adormit. Recunosc ca nu ma machiez zilnic, dar atunci cand ies undeva imi place sa aplic un fond de ten, fard, rimel si uneori si ruj. Iar de data asta am folosit ca si baza de machiaj, crema de zi. S-a dovedit a fi o alegere buna, fara ca fondul de ten sa se usuce pe fata mea.

In concluzie, sunt foarte multumita de produsele primite! Abea astept sa imi spuneti parerea voastra despre cele doua creme si demachiant! 🙂

 

 

 

 

 

24 de gânduri despre „Green Lab, ne rasfata :)”

  1. Mă încântă foarte mult faptul că au ingrediente naturale, în urma unor probleme cu tenul produse de niște creme cărora li se face reclamă și sunt destul de scumpe, culmea, am decis de câteva luni să mă îndrept doar către cosmeticele bio, tenul meu sensibil pare să le tolereze cel mai bine doar pe acestea. Mi-aș dori foarte mult să încerc produsele Green Lab!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Am stiut de la inceput ca sunt produse noi dar că sunt românești nici nu am bănuit. Mă bucur că avem de unde alege când vrem produse d-ale noastre iar aspectul si denumirea lor mi-au inspirat incredere.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu