Viata de parinte

Ai aflat ca esti insarcinata? 3 lucruri de avut in vedere inainte de nastere!

In general, imediat ce afla vestea ca sunt gravide, viitoarele mamici se apuca de pregatiri serioase pentru venirea pe lume a micutilor. Desi acesta este un lucru pozitiv, pentru ca in acest mod vor putea sa se scuteasca de o multime de eforturi in perioada lauziei, din cauza entuziasmului acestea pot neglija unele dintre cele mai importante aspecte. Din acest motiv, in acest articol vei putea regasi o lista cu cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de nastere, astfel incat sa pui toate detaliile la punct si sa il primesti pe prichindel asa cum se cuvine.

 

cumparaturi-inainte-de-nastere3 lucruri de avut in vedere inainte de venirea pe lume a bebelusului:

1. Principalul aspect caruia trebuie sa ii acorzi o atentie sporita se refera la achizitionarea tuturor obiectelor esentiale in primele luni de viata ale copilului. In timp ce unele lucruri pot fi cumparate chiar si cand prichindelul va avea 6 luni, asa cum este premergatorul, altele trebuie sa se afle in posesia voastra inainte ca cel mic sa ajunga acasa. In acest sens, viziteaza site-ul https://www.babyneeds.ro/marsupii-portbebe/ si comanda un portbebe, un patut, biberoane, hainute si scutece pentru micut. In acest mod, vei avea toate lucrurile necesare pentru a raspunde prompt tuturor nevoilor fizice ale micutului. Fara indoiala, daca vei face aceste cumparaturi inainte sa nasti, vei reusi sa eviti o multime de momente agitate si, in plus, iti vei putea petrece mai mult timp alaturi de bebelus.

2.Un al doilea lucru pe care trebuie sa il ai in vedere inainte de nastere este amenajarea locuintei intr-un mod cat mai practic, in asa fel incat sa ii oferi copilului tau un mediu primitor si calduros, dar si foarte sigur. Mai mult decat atat, in cazul in care consideri ca actualul tau camin, in care locuiesti impreuna cu partenerul, nu dispune de un spatiu suficient si nu este potrivit pentru cresterea unui copil, cea mai buna varianta este sa optezi pentru construirea unei case de la zero, potrivit nevoilor si preferintelor voastre. Drept urmare, acceseaza link-ul http://www.case-frumoase.ro/ pentru a vizualiza o oferta completa de proiecte de case practice si accesibile. In mod cert, acesta este un aspect pe care nu trebuie sa il neglijezi, daca iti doresti sa fii suta la suta pregatita pentru venirea pe lume a bebelusului tau.

 

curs-de-parenting3.Nu in ultimul rand, in cazul in care vei fi pentru prima oara mama, incearca sa urmezi un curs de parenting, care te va ajuta sa inveti lucrurile de baza in ingrijirea unui bebelus. Desi un astfel de curs iti va oferi posibilitatea doar de a simula hranirea bebelusului sau schimbarea scutecelor acestuia, cert este ca vei fi mult mai pregatita sa faci fata acestor provocari in momentul in care iti vei tine juniorul in brate pentru prima oara. De asemenea, acest lucru reprezinta ocazia perfecta de a socializa si de a schimba impresii cu alte viitoare mamici, cu care vei putea sa te sfatuiesti chiar si in primele luni de dupa nastere.

In concluzie, daca tocmai ai aflat ca esti insarcinata, incearca sa tii cont de toate aceste aspecte inainte de nastere si, fara doar si poate, vei reusi sa te pregatesti complet pentru venirea pe lume a bebelusului tau.

10 gânduri despre „Ai aflat ca esti insarcinata? 3 lucruri de avut in vedere inainte de nastere!”

  1. Foarte faine recomandările! Consider că părinții trebuie să se pregătească din timp cu toate cele necesare. Așa vor fi mai liniștiți și vor avea timp să taie de pe listă câte un task. 😊

    Apreciază

Lasă un comentariu