In bucataria mea

Gulaș ,varianta babyfriendly

Bună! Ce mai gatiți? Eu am facut săptămâna trecută un gulaș dar pentru că am  și un copil mic nu a fost deloc prăjit și destul de puțin condimentat.Deci să vedem ingredientele:

  • un kg de carne de porc fără grăsime
  • o țelina micuță
  • un pastârnac
  • o rădăcină de păntrunjel+frunze
  • un morcov
  • 3,4cartofi
  • o ceapă mare
  • suc de roșii
  • piper,sare,cimbru,boia ardei dulce,se poate pune si usturoi dar eu nu am pus.

 

wp-image-608198668jpg.jpg

             Pentru început am tăiat carnea cuburi cât să o poți lua în lingura,am pus-o la fiert cu un pic de sare.Între timp am curățat,spălat și tocat legumele ,după ce am spumuit-o am adăugat legumele tăiate cuburi sau răzălite.

              Am lăsat sa fiarbă în tihnă(eu l-am făcut în ceaun pe foc de lemne).După ce a fiert atât carnea cât și legumele am adăugat condimentele și sucul de roșii,după alte 15 minute am potrivit de gust și am mai lăsat înca vreo 15 minute cât să prindă legumele gustul condimentelor.

             Acesta este “gulașul”potrivit și pentru copilași peste un an,o bunătate,sper să vă placă,vouă și piticilor.

Poftă mare!

2 gânduri despre „Gulaș ,varianta babyfriendly”

Lasă un răspuns către Ana-Maria Gogu Anulează răspunsul